Welcome to Katri O Music

BIO

Welcome to Katri O Music

BIOGRAPHY

Katri O on laulaja lauluntekijä, looperartisti ja kuvataiteilija. Tämän monipuolisen taiteilijan luomisen välineet vaihtelevat kirjoittajan kynästä giljotiiniin ja kitarasta moottorisahaan. Vanhoja kirjoja materiaalinaan hyödyntävä muotoilija, puu- ja paperiveistoksia muotoileva taiteilija yhdistää visuaalisen ja auditiivisen maailman luontevasti itse suunnittelemillaan ja tekemillään soittimilla.

Kaikkea tekemistä yhdistää kerroksellisuus ja moniulotteisuus.
Katri O: n musiikissa vuoroin modernit pop-melodiat sekoittuvat pohjoisen eksotiikalla sävytettyyn melodiseen laulaja lauluntekijä musiikkiin ja vuoroin perinteinen pop taipuu jopa iskelmän suuntaan.
Englanninkielinen debyyttialbumi julkaistiin vuoden 2020 syksyllä, josta Riffi kirjoitti: ”Brave New World on tarkoin harkittu taideteos. Levy onkin kuin kirja, jota et malta laskea käsistä, koska se koukuttaa.”

Keikalla Katri O luo äänimaailmoja kerros kerrokselta looper-pedaalin välityksellä. Lopputulos on yllättävä, hypnoottinen ja ainutlaatuinen hetkeen luotu teos. Keikoilla kuullaan niin Katrin suomenkielistä kuin englanninkielistä tuotantoa, säestettynä kitaralla ja itserakentamilla soittimilla.

BOOKING AND INQUIRES
Katri O can be invited to private concerts and events as well.

BOOKKAUKSET JA TIEDUSTELUT
Tilaa Katri O keikalle juhliin ja tapahtumiin.

 

CONTACT:
katrioikarinen@yahoo.com

 

ADDITIONAL LINKS:
katrioikarinen.com / Katri O ART