Welcome to Katri O Music

BIO

Welcome to Katri O Music

BIOGRAPHY

Katri O on laulaja lauluntekijä, looperartisti ja kuvataiteilija. Tämän monipuolisen taiteilijan luomisen välineet vaihtelevat kirjoittajan kynästä giljotiiniin ja kitarasta moottorisahaan. Vanhoja kirjoja materiaalinaan hyödyntävä muotoilija, puu- ja paperiveistoksia muotoileva taiteilija yhdistää visuaalisen ja auditiivisen maailman luontevasti itse suunnittelemillaan ja tekemillään soittimilla.

Kaikkea tekemistä yhdistää kerroksellisuus ja moniulotteisuus.
Katri O: n musiikissa vuoroin modernit pop-melodiat sekoittuvat pohjoisen eksotiikalla sävytettyyn melodiseen laulaja lauluntekijä musiikkiin ja vuoroin perinteinen pop taipuu jopa iskelmän suuntaan kuten tulevan suomenkielisen singlen kohdalla.
Englanninkielinen debyyttialbumi julkaistiin vuoden 2020 syksyllä, josta Riffi kirjoitti: ”Brave New World on tarkoin harkittu taideteos. Levy onkin kuin kirja, jota et malta laskea käsistä, koska se koukuttaa.”

Keikalla Katri O luo äänimaailmoja kerros kerrokselta looper-pedaalin välityksellä. Lopputulos on yllättävä, hypnoottinen ja ainutlaatuinen hetkeen luotu teos. Keikoilla kuullaan niin Katrin suomenkielistä kuin englanninkielistä tuotantoa, säestettynä kitaralla ja itserakentamilla soittimilla.

BOOKING AND INQUIRES
Katri O can be invited to private concerts and events as well. 

 

CONTACT:
katrioikarinen@yahoo.com

 

ADDITIONAL LINKS:
katrioikarinen.com / Katri O ART